Lobke » Specials » Digitaal
Lobke: Informatie van A tot Z

De computer en het internet

De computer en het internet Op je computer kun je zó veel dingen doen, van internet tot bestanden typen en van het kijken van je e-mail tot het sturen van e-cards. Over een aantal van deze dingen die je kunt doen, of waar je om moet denken, gaat deze special.

Digitaal

Het woord digitaal houdt in dat de gegevens die weergegeven worden verwerkt en gerepresenteerd zijn in numerieke vorm, dus in cijfers. Dit gebeurt op de computer in allemaal enen en nullen, wat je natuurlijk niet ziet.

Artikelen in deze special

Of je nou wilt weten hoe je je MSN naam in kleur krijgt, waar je een digiD inlogcode voor de overheid aan kunt vragen of hoe infonu precies werkt, je vindt het hier allemaal in deze special. Ook het toevoegen van kanaalcode's op Infonu komt aan de orde. En had je altijd al zelf een handig kasboek op de computer willen hebben? Gebruik dan excel, en lees in dit artikel hoe je het moet maken.

Heb je nog opmerkingen of suggesties? Mail me dan gerust!

De rekenmachine

Tegenwoordig hebben de meeste (middelbare) scholieren wel een rekenmachine. Zowel de zakrekenmachine als de grafische rekenmachine is een veelgebruikt hulpmiddel op school. Maar lang geleden bestonden…
Gepubliceerd door Lobke op 06-07-2007. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!