Lobke » Specials » Financieel
Lobke: Informatie van A tot Z

Alles over financiën, wetten en regels

Alles over financiën, wetten en regels Alle artikelen in deze special gaan, direct of indirect, over geld. In Nederland zijn er veel dingen geregeld op financieel gebied, die voor de één wat beter uitkomen dan voor de ander..

Financiën

De meeste mensen houden wel een soort van kasboekje bij, waarin staat wat ze uitgeven aan geld en wat ze verdienen. Weet je dat je dit ook heel handig op de computer, in excel kunt doen? Kijk maar eens in het artikel kasboek in excel.

Toeslagen

In Nederland stikt het van de wetten, regeltjes en toeslagen. Zo is er huurtoeslag, zorgtoeslag en voorzieningen voor ouderen. Het persoonsgebonden budget is al aardig ingeburgerd en er bestaat inmiddels ook al toeslag voor de kinderopvang. In deze special staan onder andere artikelen over deze toeslagen, maar ook over de euro, beleggingsverzekeringen, geld verdienen met infonu of manieren om geld voor je vereniging te verdienen, durfinvesteerders en over de prepaid tarieven voor je mobiele telefoon.

Heb je aanvullingen of suggesties? Mail me er dan even over!

Geld verdienen voor je vereniging

Je kent het wel; bij je voetbalclub of andere vereniging betaal je contributie en daarnaast zijn er vaak allerlei acties om meer geld op te halen voor de club. Dit varrieert van loterijen tot koeken v…

Ouderenzorg, voorzieningen en veranderingen

Op dit moment zijn er veel ouderen, maar het worden er alleen maar meer, door de vergrijzing. Waar gaat de ouderenzorg over, welke voorzieningen zijn er voor ouderen en waardoor veranderen deze?
Gepubliceerd door Lobke op 06-07-2007. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!