Lobke » Specials » Kinderfeestjes 2
Lobke: Informatie van A tot Z

Een gratis kinderfeestje organiseren

Voor kinderen is het één van de leukste gebeurtenissen in het jaar; het verjaardagsfeestje waarbij ze al hun vriendjes en vriendinnetjes uit mogen nodigen. Helaas gaan veel kinderen tegenwoordig met hun feestje ‘gewoon’ zwemmen, naar een speelparadijs, naar de bioscoop of andere uitjes. Maar het is juist zo leuk om zelf een feestje thuis te organiseren, scheelt geld en je krijgt er een hoop blije gezichten voor terug!

Voorafgaande aan het kinderfeestje

Natuurlijk kost een zelf georganiseerd kinderfeestje wel iets meer tijd aan voorbereidingen dan een uitstapje, maar daar kun je een heleboel lol in hebben! Bedenk van tevoren een leuk thema en wat je allemaal wilt gaan doen. Maak samen met je zoontje of dochtertje leuke uitnodigingen en leef zo helemaal naar DE dag toe.

Ideeën voor feestjes

In deze special vindt je nu nog 3 ideeën voor een echte knalfuif, gesorteerd naar leeftijd en doelgroep;

ThemaLeeftijdsgroepJongens / Meisjes
Bob de Bouwer6 t/m 10 jaarJ
Knutselen met ballonnen6 t/m 10 jaarJ & M
Moppentrommel6 t/m 10 jaarJ & M
Patat met mayo maken8 t/m 12 jaarJ & M
Thuisbioscoop4 t/m 12 jaarJ & M

Uiteraard kun je de ideeën zelf aanpassen, naar wens van je kind. Mocht je zelf nog hele leuke ideeën hebben voor een feestje, laat het mij dan even weten!
Kinderfeestje - knutselen met ballonnen

Kinderfeestje - knutselen met ballonnen

Met ballonnen kun je de leukste dingen doen. Wil je de kinderen hier graag eens een (mid)dagje mee laten knutselen tijdens een kinderfeestje, zorg er dan voor dat je genoeg verschillende vormen en kle…

Kinderfeestje - moppentrommel

Ieder kind kent er genoeg van; moppen. Van die ene overbekende mop over Jantje tot hele humoristische, of zelfs zelfbedachte moppen. Vooral jonge kinderen, tussen de 5 en 8 jaar, zullen moppen tappen…
Gepubliceerd door Lobke op 02-01-2008. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!